Geen muisjes op, maar in het brood

Het blijven altijd maffe berichtjes en ik moet er altijd even van rillen: de berichtjes die melden wat mensen nu weer in hun eten hebben gevonden. Je wilt toch niet dat dat jou overkomt! Zojuist las ik dat een vrouw in Tsjechië een hele muis in haar brood vond. Ze wilde het brood aansnijden en viel bijna flauw. Ik laat mijn bakker in het vervolg altijd mijn brood snijden…

Na haar klacht is de Tsjechische Voedselagentschap eens polshoogte gaan nemen in de winkel en kon niet anders dan concluderen dat het een wonder was dat niet eerder klachten zijn gekomen. "Knaagdieren konden er vrij rondlopen op de productievloer en in de winkel", aldus inspectrice Martina Smidtova volgens deze bron.
Eerder kon je hier al lezen dat ook in ziekenhuizen soms iets mis gaat met de voeding, zowel voor de patiënten als in de kantine voor medewerkers. Brrr.

Lees ook:Coca-cola ruziet met kerk
Lees ook:Rechtszaak tegen kauwgomfabrikant door smaakpanel
Lees ook:Recept Risotto met tomaat en mozzarella
Lees ook:een kijkje in Sonja’s leven
Lees ook:Wees er snel bij: Culinaire kalender 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>