Nederlandse wodka Ketel One nu ook buiten de VS te koop

Goed nieuws voor de wodkaliefhebbers die Ketel One hebben omarmd. Deze wodka van Nederlandse bodem is hier maar mondjesmaat te krijgen, maar daar komt binnenkort verandering in. De verkooprechten voor deze wodka zijn nu deels in handen van het Britse drankenconcern Diageo, die bijvoorbeeld ook Smirnoff distribueert.

Ketel One wodka wordt gestookt door het Schiedamse familiebedrijf Nolet, bekend van de jenever Ketel 1. In de Verenigde Staten is deze wodka een topper in het hoogste segment, maar daarbuiten is de wodka moeilijk te vinden. De samenwerking is vooral gericht op de distributie van de wodka over de hele wereld. De wodka zelf zal altijd in Schiedam gestookt blijven worden. Ook blijft de familie Nolet eigenaar van de naam en de destilleerderij.

bron: misset horeca

Lees ook:jenever-stokerijen worden beschermd
Lees ook:zwart voedsel is de nieuwe trend
Lees ook:Bier met chocoladesmaak
Lees ook:Frankrijk verklaart Amerika de Roquefort-oorlog
Lees ook:Recept Agua de Valencia

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nederlandse wodka Ketel One nu ook buiten de VS te koop

  1. B.H. Moibroek

    Waar is Ketel One Vodka te koop in Apeldoorn?

      /   Reply  / 
  2. Edith Dourleijn

    Ik heb ‘m in Utrecht ooit eens gevonden bij Gall&Gall, diverse plaatselijke slijters konden er niet aan komen. Succes met je zoektocht, al zal die binnenkort hopelijk wat minder moeizaam zijn..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>