Ouderen klagen over herrie in de horeca

Veel 55-plussers vinden teveel herrie in een café of restaurant een goede reden om hier nooit meer terug komen. Dat blijkt uit een onderzoek dat GAIN, een audiologisch branche-organisatie, heeft laten uitvoeren. Zes op de tien ondervraagden liet weten dat ze muziek of achtergrondgeluid geen vanzelfsprekendheid vinden in de horeca.

Te veel herrie is voor een kwart van hen reden om direct weg te gaan uit een café of restaurant, terwijl iets meer dan de helft blijft maar nooit meer zal terugkomen. De horeca zou meer bezoekers kunnen trekken als ze daarmee rekening zouden houden, zo wijst dit onderzoek uit.

Lees ook:Herman den Blijker stuurt restauranteigenaren met vakantie
Lees ook:Met z’n allen buiten de deur eten met Kerst
Lees ook:Ook in een restaurant moet je je bord leeg eten
Lees ook:Toetjes maken gelukkig
Lees ook:Herrie in de bouwput

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>