kunst in de keuken

Vandaag, zaterdag 3 november, is het de Dag van de Kunstuitleen. En deze staat helemaal in het teken van 'kunst in de keuken'. En dan gaat het niet alleen om een kunstwerk dat je in de keuken hebt hangen of staan (ik zou niet weten waar ik in mijn keuken daar plaats voor heb..), maar ook aan objecten die met de kookkunst te maken hebben, zoals keukenspullen en stillevens van gerechten.Iedere bij de Federatie Kunstbemiddeling aangesloten kunstuitleencentra organiseert vandaag activiteiten rondom dit thema. Nieuwe leden die zich aanmelden vandaag krijgen een cadeau. En dat cadeau staat helemaal in het teken van het thema kunst in de keuken. Stijn Roodnat van het kunstenaarsduo Kaptein Roodnat won met zijn French Caraf de Design Plus-prijs. Je hebt 'm vast al eens gezien in de winkel, die karaf waarin in de hals stapelbare glazen passen. Degenen die al lid zijn worden niet vergeten, zij kunnen deze karaf met veel korting kopen.

Lees ook:Eet en drink Design
Lees ook:Het wordt smullen in de Kinderboekenweek 2009
Lees ook:Kookboek: De kunst van het koken
Lees ook:A la c’Arte
Lees ook:Paradigma Food Talks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>