dolle koe bij Herman

Je hebt het boek misschien al in de boekhandel zien liggen, maar gisteravond werd het pas officieel gepresenteerd: het nieuwe kookboek van topkok Herman den Blijker. In dit boek wil hij ons allen leren koken zonder gebruik te maken van kant-en-klaar. De titel luidt dan ook: HERMAN: Kijken, knijpen, voelen, ruiken, proeven, koken en eten.
En om zijn doel nog meer beter voor het voetlicht te brengen werd alles uit de kast gehaald. Mooie produkten lagen uitgestald om mensen te laten zien waar het volgens Herman den Blijker echt om gaat met koken en lekker eten. Tot een levende koe aan toe. En dat heeft hij geweten. De koe sloeg op hol…

… "Net voor de presentatie kregen de gasten de schrik van hun leven: een roodbruine koe, die als levende have tussen plukken hooi had moeten staan, scheerde rakelings langs hen heen.
Nadat de koe was gevangen en langs de ingang van Rosso werd geleid, brak de koe nogmaals uit. Ditmaal liep de koe drie mensen omver en plette hen tegen een muur. Andere aanwezigen wisten in veiligheid te komen door het restaurant in te vluchten."
  Aldus dus ooggetuige Ronald van Zestz. En hij vervolgt: "Van de slachtoffers had een man enkele kneuzingen en een gescheurde jas, een vrouw moest haar vinger laten rechtzetten in het ziekenhuis, en een derde man brak zijn bril (zie foto’s)."

En Herman den Blijker zelf? Die had niets, want hij stond binnen en was zich niets bewust van hetgeen zich voor de deur afspeelde.

Lees ook:Herman den Blijker gaat twitteren
Lees ook:HERMAN dichtbij – nieuw boek Herman den Blijker
Lees ook:Joop Braakhekke: Herman den Blijker moet minder op tv
Lees ook:Nieuw tv-programma Herman den Blijker
Lees ook:Nieuw tv-programma Herman den Blijker ‘Hermans kookeiland’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>