Niet bang voor komkommers

Afgelopen week stond een kleine poll op koken.blog.nl. Hieruit bleek dat jullie niet bang zijn gemaakt en nog gewoon komkommers eten. Slechts één op de vijf van jullie doet dat voor de zekerheid maar niet.  

Of we zijn erg nuchter. Of het merendeel van jullie heeft gestemd nadat al bekend was dat niet komkommers, en inmiddels ook de taugé geen schuld hebben. Het blijft afwachten wat dan wel de verspreiding van de ehec-bacterie heeft veroorzaakt.

Lees ook:Eet jij nog komkommers?
Lees ook:Een auto voor 13.000 komkommers
Lees ook:Vrouw presidentskandidaat VS steelt recepten
Lees ook:Recept Komkommersoep met rauwe ham
Lees ook:Bakkers open op zondagochtend?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>