Patat, kip en appelmoes favoriete kindereten

De lezers van koken.blog hebben gekozen: patat, kip en appelmoes aten zij het liefste toen ze kind waren. Ruim één derde van de lezers die antwoordde op de vraag "Welk eten vond jij als kind het lekkerste" koos voor dit antwoord. Verrassend genoeg antwoordde 27% van de stemmers dat zij als kind alles lustten.

Eén op de vijf stemmers koos pannenkoeken als favoriet kindereten, en maar één op de tien vond toetjes echt het allerlekkerste. Het minst favoriete kindereten van de lezers van koken.blog was de pizza.

Later deze week weer een nieuwe poll.

Lees ook:Welk eten vond jij als kind het lekkerste? (poll)
Lees ook:Lezers koken.blog zijn avontuurlijke eters
Lees ook:Wat voor type eter ben jij? (+ poll)
Lees ook:Beluga favoriet voor 3e Michelinster
Lees ook:We kijken het liefste naar hobbykoks op tv

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>