‘Gaar’ is kookclub van het jaar

Kookclub Gaar won gisteravond de ‘Kookclub van het Jaar’ verkiezing. Met de pompoenmousse met dragonolie, vichyssoise, kabeljauw met karnemelkpuree en chocoladetaart verleidden de vier Utrechtse dames de vakjury. Opvallend: het menu van gaar was volledig glutenvrij.

De jury lette niet alleen op het eindresultaat, maar net zo goed op de groep. “Gezelligheid speelt een grote rol,” zegt Edine Russell, jurylid en hoofdredacteur van Elle Eten). “Het is vooral leuk dat er zo’n diversiteit aan kookclubs op dit evenement afkomt. Zo zagen we enthousiaste clubs die vorig jaar ook meededen, maar ook weer nieuwe gezichten,” voegt Jan Maarten Kruyt, eigenaar De Kookfabriek en mede jurylid van de verkiezing hier aan toe.

Tien in de finale

In de finale won Gaar van negen medefinalisten, kookclub Rauw & Ongezouten uit Eindhoven haalde de tweede plaats. Onderdeel van de prijs is een reportage in de kerstspecial van Elle Eten. De verkiezing ‘Kookclub van het Jaar’ werd voor de tweede keer georganiseerd door Elle Eten en kookstudio De Kookfabriek.

 

Lees ook:Wie is het beste clubje hobbykoks?
Lees ook:Ons lekker adresje Caulil’s in de finale!
Lees ook:Verkiezing Kookboek van het jaar 2010
Lees ook:Verkiezing Kookboek van het Jaar
Lees ook:Winnaars verkiezing Kookboek van het Jaar 2012 bekend!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>