Reizende Sterren Streetfood App

De foodtrucks verschijnen deze lente en zomer overal in Nederland. Hoera! Maar hoe weet je nou precies waar en wanneer? Wil jij altijd op de hoogte zijn van waar je de lekkerste trucks kunt vinden? Download dan vanaf 14 mei de Streetfood App. Dan heb je altijd een up to date overzicht van foodtruckfestivals, Nederlandse streetfood ondernemers, foodtrucks en andere vormen van mobiele keukens. Ook kun je zien waar foodtrucks zich bevinden in de stad op een plattegrond. Handig!

Tijdens de kick-off van Food Truck Festival TREK op 14 mei in het Vroesenpark in Rotterdam wordt de Reizende Sterren Streetfood App gelanceerd. TREK is deze zomer te vinden in de geliefde stadsparken van Rotterdam, Utrecht, Maastricht, Enschede, Nijmegen, Den Bosch & Den Haag. De tientallen mobiele keukentjes toveren de stadsparken om tot één groot sfeervol openluchtrestaurant. Je vindt hier het lekkerste eten, de leukste live muziek, een variëteit aan theater en nog veel meer vermaak en belevenissen. Kijkende naar de vorige edities van TREK belooft het weer een heerlijk smaak- en sfeervol festival te worden.

Streetfood app

  • Vanaf 1 mei gratis te downloaden via de App Store (Apple & Android)
  • Overzicht met foodtruck ondernemers, product informatie en hun signature dish
  • Push notificaties met acties, recepten en tickets
  • Actuele evenementen kalender
  • Informatie over festivals, markten, evenementen, feesten, vaste standplaatsen
  • Real-time locator via GPS
  • Link met Social Media
  • Consumenten rating systeem

Lees ook:Reizende sterren (29/31 jan) en TREK
Lees ook:Foodfestivals zomeragenda
Lees ook:Heerlijk Rotterdam
Lees ook:Street Food Festival Den Haag 12-13-14 december
Lees ook:De Kunsthal kookt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>