Leuke en handige kook-apps: Supper

Luister jij graag naar muziek terwijl je kookt? Dan is de nieuwe app Supper van Spotify misschien wat voor je. Een app die recepten combineert met bijpassende muziek.
Het idee is eigenlijk heel simpel. Supper geeft stap-voor–stap instructies voor een aantal wereldgerechten. Ieder recept wordt geleverd met twee afspeellijsten. Een om naar te luisteren terwijl je kookt en eentje om van te genieten tijdens het eten.

Het aanbod is verrassend. Zowel de recepten als de muziekkeuze. Om maar wat op te noemen: het gerecht spinazie met geroosterde kikkererwten, worteltjes en gekarameliseerde  rode ui wordt bereid onder de unieke stem van Banks in het nummer ‘Warm Water’ en opgegeten met op de achtergrond The Avett Brothers en hun aanstekelijke Bluegrass. Geen alledaagse muzieknummers. Je verrijkt dus niet alleen je culinaire kunsten met Supper, maar ook ook nog eens je muziekkennis.

Hoe kan ik de Supper-app installeren?
De app is alleen te openen in het muziekprogramma Spotify. Maak je al gebruik van Spotify? Open deze dan op je desktop/laptop en zoek naar Supper in de App-finder. Helaas kun je Supper nog niet gebruiken op je smartphone of Ipad. Ook het aanbod aan gerechten is momenteel nog vrij beperkt. Maar de makers van de app staan open voor suggesties en aanvullingen, dus wie weet groeit het bestand snel. In de gaten houden dus!

 

Lees ook:Muziek in de keuken
Lees ook:Nieuwe trend: Slunchen
Lees ook:Bon APPetit! Leuke en handige kook-apps
Lees ook:200 Kokosnoten geopend met elleboog (filmpje)
Lees ook:Utrecht krijgt stamppotwinkel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>