Vivavalentijn! Zeg eens op een gezonde manier: ik hou van jou

Elkaar jaarlijks de liefde verklaren met snoep en chocolade, dat kennen we nou wel. Maar echte liefde zit juist in de kleine gebaren. Je hoeft echt niet groots uit te pakken om te zeggen dat je van elkaar houdt. Daarom stop ik af en toe stiekem een hartje van tomaat in de brooddoos van mijn kinderen. Simpeler en gezonder kan het niet. En wat geeft het iedere keer weer een blij gezicht…

Hartje van tomaat
Neem zoveel kleine snoeptomaatjes als je lief is. Snijd met een mesje het tomaatje een beetje schuin door. Druk de ene helft omgedraaid tegen de andere. Zo ontstaat de hartjesvorm. Zet vast met een prikker. Maak eventueel een pijltje door een driehoekje uit een komkommer te snijden.

Lees ook:Een HART gekookt eitje
Lees ook:Recept Gepofte tomaten
Lees ook:Recept Melk & Dadels: zeebaars m’charmel uit de oven
Lees ook:Recept Chocoladetosti’s
Lees ook:Recept: Pasta met tomaat, mozzarella en basilicum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>