Video: kerststol maken

Het is weer donderdag en dat betekent een lekkere en inspirerende video op Koken.blog.nl! De meeste kerstmenu’s zijn al uitgewerkt en ingrediënten worden druppelsgewijs ingekocht. Maar heb je al gedacht aan het kerstontbijt? In nog geen uur staat er bij jou versgebakken kerststol op tafel! Watch and learn:

 

 

Het recept in letters kun je hier terugvinden.

Lees ook:Video: food around the world
Lees ook:Video: stop-motion cooking
Lees ook:Video: knapperig, vers brood uit de oven
Lees ook:Video: Kerstservet vouwen
Lees ook:Video: Heston Blumenthal’s perfecte steak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>