Recept voor de lekkerste maaltijdsalade

Even klagen hoor: het is toch veels te warm en benauwd om te werken? Ik heb vanmiddag dan ook lekker gespijbeld, maar vond uiteindelijk toch dat ik jullie de dagelijkse tip voor het avondeten niet mocht onthouden. En deze tip ga ik straks zelf ook toepassen: met dit lekkere warme weer stuur ik je niet te lang de keuken in en laat ik je zeker niet achter het fornuis staan. Daarom krijg je deze week tips voor de lekkerste maaltijdsalades.

Mijn favoriete maaltijdsalade is die met verschillende soorten sla en daarop vanalles dat ik lekker vind. Meestal komt dat neer op tomaat, komkommer, olijven, feta, gemengde (ongezouten) noten en paprika en dat overgoten met een dressing van olijfolie, balsamico-azijn en honing. Hier schreef ik dit recept eerder al eens in detail uit. 

En ik beloof 't, morgen krijg je het recept van de dag – welk weer het ook is – weer rond lunchtijd.  -> En dat is deze vegetarische maaltijdsalade geworden op basis van pasta, heerlijk met aubergine en tomaat. Doe je liever inspiratie op voor een andere groene maaltijdsalade kijk dan eens bij het recept voor deze salade met gerookte makreel en geroosterde paprika.

Lees ook:Recept Maaltijdsalade met geitenkaas en gemende noten
Lees ook:Recept Maaltijdsla met geitenkaas en noten
Lees ook:Recept: Spaanse maaltijdsalade met chorizo
Lees ook:Recept Pastasalade met rucola en geitenkaas
Lees ook:Recept Maaltijdsalade met gerookte makreel en sinaasappel

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Recept voor de lekkerste maaltijdsalade

 1. Marcus

  Hallo Edith

  Klinkt lekker jou maaltijd salade.
  Vooral in de zomer ben ik dol op salades.

  Marcus

    /   Reply  / 
 2. Edith Dourleijn

  Dan tref je het, Marcus, want deze hele week zal ik de lekkerste maaltijdsalades die op het internet staan voor je opzoeken.

    /   Reply  / 
 3. Henriƫtte

  Hi Edith, hartelijk bedankt voor deze heerlijke maaltijdsalade! Ik kijk uit naar de andere die je nog voor ons in petto hebt.

    /   Reply  / 
 4. Pingback: Recept: Spaanse maaltijdsalade met chorizo | Koken

 5. Pingback: Recept Pastasalade met rucola en geitenkaas | Koken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>