Kokenblog all time favourite kerstmenu

kerst2

Vorige week zat ik zomaar eens in de statistieken te spieken. Ja, dat blijft toch superleuk. Sommige blogs steken met kop en schouders boven de andere uit qua leescijfers. En die toppers zijn opvallend vaak recepten die je heel goed met Kerst op tafel kunt zetten. Daarom vandaag een bundeling van die toppers in het Kokenblog all time favourite kerstmenu. Tijd genoeg om te shoppen en te testen. Happy holidays!

Amuse
Oesters, puur of gegratineerd

Voor
Gevulde kastanjepannenkoekjes met paddenstoelen

Hoofd
De perfecte rosbief uit de oven

Dessert
Ananas met champagnesabayon van Margot Reuten (Da Vinci)

 

 

 

 

Lees ook:8 kerstrecepten van sterrenchefs
Lees ook:Koken met Sterren, recept 5: Ananas met champagnesabayon
Lees ook:Kerstmenu van sterrenchefs
Lees ook:Vivavalentijnsmenu amuse: oesters
Lees ook:Menu Vivavalentijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>