Beslagkom, sta eens stil!!

Kloppen, vasthouden en dan ook nog vocht toevoegen. Je kent het vast wel. Die momenten dat je boven de beslagkom bezig bent maar handen tekort komt. Want als je de kom niet met één hand vasthoudt, schiet ie alle kanten op. Gelukkig zijn er een paar handige trucs om dit te voorkomen.

Gebruik een pan
Neem een pan die iets kleiner is dan je beslagkom. Spreid een theedoek over de pan en plaats de beslagkom op de doek. De kom zal nu niet gaan schuiven als je gaat mixen.

Gebruik een theedoek
Vouw een krans van een vochtige theedoek. Zorg dat deze iets groter is dan de beslagkom. Plaats de kom in het midden. Je zal merken dat ook nu de kom op z’n plek blijft.

Gebruik een beslagkom met rubberen anti-slip voet
Draai je beslagkom eens om. Zit er een rubberen ring aan de onderkant? Waarschijnlijk niet. Meeste beslagkommen beschikken namelijk niet over een anti-slip voet aan de onderzijde. Vreemd, want deze voorkomt heel gemakkelijk dat de kom wegschiet. Op zoek naar een mengschaal die dit wel heeft? Check dan eens het grote assortiment van Rosti Mepal. In verschillende kleuren en maten verkrijgbaar.

Lees ook:Recept pannenkoeken
Lees ook:Recept Aardbeienijs met frambozencoulis
Lees ook:Basisrecept Witte asperges
Lees ook:Lentekriebels? Basisrecept voor asperges
Lees ook:Hangop [de testkeuken]

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>