Nigella Lawson in College Tour

Nigella Lawson

Als een ware diva liet ze op zich wachten. Na haar koninklijke aankomst per boot, wilde Nigella Lawson toch eerst nog even langs de make up. De honderden studenten, vooral dames, begrepen het en wachtten gelaten. En toen Twan Huys na een kwartiertje dan eindelijk het podium betrad voelde je letterlijk de spanning stijgen in de zaal.

Nigella Lawson was de hoofdgast voor de aflevering van College Tour die vanavond wordt uitgezonden.

 

 

Het zou natuurlijk flauw zijn om nu al te vertellen wat ze zoal heeft gezegd. Wat mij vooral opviel is dat ze vooral is gaan koken omdat ze zo van eten houdt. Het gaat haar niet zozeer om het koken zelf, als wel om lekker te eten. Dat blijkt al uit haar eerste kookboek dat How to eat als titel meekreeg.

Tijdens de opnames, en vast ook in het programma, werd haar levensloop geschetst. Als zesjarige moest ze al van haar moeder leren koken. En ze vermoedt dat, doordat haar moeder en zus jong gestorven zijn (aan kanker), ze over koken is gaan schrijven. Het is haar manier om hen, en in elk geval hun recepten, nog levend te houden. Een mooier eerbetoon lijkt mij niet mogelijk!

Kijken dus!

vrijdag 12 april 2013, 20.25, Ned 3, College Tour met Nigella Lawson

Lees ook:Nigellissima – Nigella Lawson doet de Italiaanse keuken lekker en snel
Lees ook:De keuken in met Nigella Lawson
Lees ook:Zoon Nigella Lawson vernoemd naar Bruno
Lees ook:Vier Kerst met Nigella Lawson
Lees ook:Marshmellowtaart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>