Video: food design

Joejoe! Het is weer tijd voor een filmpje! Dit keer een documentaire van Martin Hablesreiter over food design.

De vorm van een visstick, het geluid van een worstje waar je je tanden in zet, de geur van chocolade. Er bestaat een hele tak van industrie waarin diep nagedacht wordt over de ideale vorm, geur en substantie van voedsel. Over al deze zaken denken ‘food designers’ na om ervoor te zorgen dat ons eten altijd ‘naar meer’ smaakt. De Close Up documentaire ‘Food design’ neemt de kijker mee op een eetlustopwekkende reis.

Bekijk de video in andere formaten.

Lees ook:Paradigma Food Talks
Lees ook:Eet en drink Design
Lees ook:Luscious Food Cravings / DDW13
Lees ook:Eeuwige moes op tv
Lees ook:Video: Sci Fi-servies van Philips

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>