Ontmoet de koks van 24Kitchen

Wil jij de koks van tv-zender 24Kitchen eens ontmoeten? Dat kan!

Op 16, 17 en 18 november vind in Hoofddorp in het inspiratiehuis 20|20 de Kookevenementen plaats. Grote merken van keukenapparatuur presenteren zich met de tv-koks.

 

Kookdemo’s
TV-koks Giovanni, Danny en Bianca geven er kookdemo’s. Giovanni geeft op vrijdag 16 november vier live kookdemo’s, waarbij Italiaanse gerechten natuurlijk niet ontbreken. Op zaterdag 17 november bereidt Danny op traditionele wijze sushi, waarbij hij het publiek stap voor stap meeneemt in het proces. Bianca sluit op 18 november de koken/eten/leven dagen af met het koken van heerlijke, maar snelle en makkelijke recepten.
Alle demo’s vinden plaats om 11.00 uur, 12.30 uur, 14.00 uur en 16.00 uur. Na de kookdemo’s kunnen vragen worden gesteld aan de koks. Echte fans kunnen natuurlijk ook met de tv-koks op de foto.

En wat is er nog meer te doen?
De culinaire boerderij Lindenhoff is aanwezig op biologische foodmarkt en presenteert het mooiste vlees, zuivel en groenten. Verder worden er koffieworkshops met een echte barista georganiseerd en vinden er inspirerende wijnproeverijen plaats onder leiding van een vinoloog. Ook voor kinderen is er veel te beleven, zo kunnen ze zelf de mooiste en lekkerste cupcakes bakken. Verder is er een gevarieerd animatieprogramma.

Keuken make-over?
Heb je al een wat oudere keuken? Vraag dan gratis advies. Diverse stylistes zijn aanwezig om een make-over advies voor de huidige keuken op te stellen. Er hoeft alleen een foto en een plattegrond van de huidige keuken te worden meegenomen voor een professioneel advies.  

Lijkt je dit leuk? Dan ben je van harte welkom in inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp van 10.00 tot 17.00 uur.
Zie ook: www.inspiratiehuis2020.nl 

 —

Lees ook:ontmoet je favoriete kookboekenschrijver/ster
Lees ook:Verkiezing Kookboek van het Jaar
Lees ook:Choca: chocoladefestival in Amsterdam
Lees ook:24Kitchen Winterkookboek
Lees ook:Klanten worden gek in supermarkt (filmpje van bewakingscamera’s)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>