Weer op tv!

Ja, ik het weet het! Het is niet te geloven, maar morgen mag ik weer op tv verschijnen. Bij het programma Koffie Max zal ik 2 gerechten koken uit het kookboekje Sorry.

Sorry is een klein kookboekje dat je kunt opsturen. 
    

Mensen kunnen echt niet lang boos op je blijven als je deze goedmaker stuurt. Je moet er even voor in de keuken staan, maar succes gegarandeerd. “Sorry dat ik je auto total-loss heb gereden, kom je morgenavond pagina 6 bij me eten?” PS. Sorry ik hou dit boekje geloof ik toch maar gewoon voor mezelf…
Dit belooft het persbericht. Ik beloof 7 heerlijke recepten. Om voor iemand te koken, maar ook gewoon voor je zelf.

Samen met Sorry komen er nog 2 boekjes uit. Deze heten Hoera en Sterkte en de recepten daarvan zijn door anderen geschreven, en er is ook een andere illustrator mee aan de slag gegaan. Alle boekjes zijn dus enorm verschillend. A.s. vrijdag 13 april worden alledrie de boekjes gepresenteerd bij boekhandel Selexyz Broese in Utrecht. Wij zijn er rond een uurtje of 16, dus als je zin hebt om even langs te komen, dan ben je van harte welkom!

Zojuist heb ik de twee recepten geoefend en het moet wel goed komen morgen. Kijken jullie? En nu maar hopen dat de andere gasten net zo leuk zijn .

Lees ook:Nieuwe serie Opstuurkookboekjes
Lees ook:Gèèsels Kookbuukske
Lees ook:Op de barbecue
Lees ook:Koken met de kinderkok – WINACTIE
Lees ook:Gratis frikandellen op Koninginnedag

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Weer op tv!

 1. Herna

  Jeetje, voor je het weet ben je een BN er! Ik zal het weer online moeten kijken,want ik zie het bericht nu pas.

    /   Reply  / 
 2. Edith Dourleijn

  Ik ga er geen gewoonte van maken hoor, Herna.. Alhoewel, als het me nog eens gevraagd wordt, zeg ik geen nee. Het was erg leuk om te doen!

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Opstuurkookboekje Sorry | Koken

 4. Herna

  Natuurlijk moet je geen nee zeggen,betere reclame voor de boekjes kun je niet krijgen! Ik vind de boekjes een origineel idee en hoop dat het een succes wordt. Heb de uitzending gezien en ik zou wel de chocoladetaart willen maken!

    /   Reply  / 
  1. Edith Dourleijn Auteur

   Het is even zoeken, maar op de website van uitgeverij Snor staan de recepten in verkorte versie in een pdf online. Tip: bak de taart een minuut of 10 langer. Dan blijft ie nog steeds klef van binnen, maar vloeit dat er niet uit zoals op tv..

     /   Reply  / 
 5. Herna

  Dank je wel,ik ga wel even zoeken!

    /   Reply  / 
 6. Herna

  Nee, wel de uitgeverij gevonden en de boekjes maar niet de recepten!

    /   Reply  / 
 7. Herna

  Hebbes! Reuze bedankt.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>