Herman den Blijker stuurt restauranteigenaren met vakantie

Herman den Blijker heeft met zijn team weer een nieuw format gevonden, las ik op MediaNed en Misset Horeca. Terwijl Herman den Blijker nu druk is met de opnames van Herrie aan de horizon, waarin hij op een cruiseschip op zoek gaat naar de beste hobbykok van Nederland worden alweer plannen gesmeed voor een nieuw tv-programma. En het idee is dat hij restauranteigenaren van slechtlopende zaken met vakantie gaat sturen!

 

Op vakantie!
In deze tijd van economische crisis en teruglopende horeca-opbrengsten is het voor eigenaren van een restaurant bijna onmogelijk om met vakantie te gaan. Eigenaren van slechtlopende bedrijven zullen dat wel helemaal niet aandurven of zelfs kunnen. Om hen toch een periode van rust te kunnen geven, kan je nu Herman den Blijker inschakelen. Hij zal zorgen dat het bedrijf weer op gang komt als de eigenaren met vakantie zijn. Het tv-programma Herrie gezocht zal komend najaar op tv te zien zijn.

Een restaurant opgeven voor Herrie gezocht?
Dus als jij iemand kent die een eigen restaurant heeft en die wel een vakantie verdiend, geef diegene dan op bij RTL via het emailadres [email protected]. Houd het nog wel even geheim voor diegene(n), want het is een verrassing!

——————————————————————————————————-

Lees ook:Nieuw tv-programma Herman den Blijker
Lees ook:Herman den Blijker zoekt deelnemers nieuw tv-programma
Lees ook:Nieuw tv-programma Herman den Blijker ‘Hermans kookeiland’
Lees ook:Herrie in de bouwput
Lees ook:Herman den Blijker helpt weer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>