Kennismaken met werk in de horeca

Vanaf vanavond kan je iedere woensdagavond kennismaken met een beroep in de horeca. De RVU zendt dan de zesdelige Ierse documentaire The Master’s Apprentice onder de naam Meester en Leerling uit. Iedere week staat één van de beroepen van chefkok, sommelier, restauranthouder, caféhouder, evenementenmanager en hotelmanager centraal. De Meester krijgt een week lang de tijd om een Leerling de kneepjes van het vak te leren.

Vanavond laat chef-kok Noel McMeel van het zeventiende eeuwse kasteel Castle Leslie koksleerling Stephen O'Connell (18) zien wat het betekent om kok te zijn. Het mooie is dat het kasteel een eigen moestuin heeft en Stephan krijgt de opdracht om voor de 90ste verjaardag van 'Sir John' te koken.

Meester en Leerling, RVU, v.a. woensdag 28 maart, 19.55 uur

Lees ook:33 Michelin-restaurants in nieuwe restaurantweek 2009
Lees ook:Woensdag Winactie: Proef de lente (12-13 april)
Lees ook:Het Vermakelijk Landleven
Lees ook:Zin in een gratis ijsje?
Lees ook:Gordon Ramsay vanavond met 5e seizoen Hell’s Kitchen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>