Terugblik II – de koken.blog-kookboeken van 2012

Ook koken.blog.nl doet het. Terugblikken op al het moois dat 2012 bracht. Vorig weekend schreven we allevier over de keukentool waarop wij dit afgelopen jaar verliefd zijn geworden, vandaag zijn de kookboeken aan de beurt.

Niet alleen zijn er dit jaar weer fantastische nieuwe kookboeken verschenen, wij snuffelen ook graag in de kasten van de kringloopwinkel. Dat is onze favoriete plek om onze klassiekers aan te vullen.

En ja, dit is echt een (oude) foto van de kookboekenkast van een van ons!

 

Praat gerust mee!
Wat is het kookboek dat dit jaar indruk op jou maakte? Zonder welk kookboek of anderszins een fijn culiboek kan je nu niet meer zonder? Of welke raad je iedereen aan en geef je het liefste al je vrienden cadeau? Wij horen het graag!

Dit zijn de kookboeken die in 2012 onze favoriet waren:
Edith heeft vrienden met smaak ontdekt
Katja houdt van vuilbekkerij
Denise duikt in Italiaanse tradities
Jasmijn kiest voor werelds eten
(naarmate het weekend vordert, leiden de links naar de teksten!)


Ook de laatste twee weekenden van 2012 blikken we terug. Volgend weekend schrijven we over dat ene onvergetelijke gerecht of recept. En in het laatste weekend van dit jaar blikken we terug op onze indrukwekkendse culinaire ervaring. Denk jij intussen alvast na over de jouwe?

Lees ook:Terugblik I – de koken.blog-keukentool van 2012
Lees ook:Terugblik IV – de koken.blog culinaire ervaring van 2012
Lees ook:Terugblik III – het koken.blog-gerecht van 2012
Lees ook:Culi-agenda: Italiaanse markt 1-4 augustus
Lees ook:Het recept voor 2014

1 Reacties // Reageer

One thought on “Terugblik II – de koken.blog-kookboeken van 2012

  1. Pingback: Het kookboek van 2012 – Katja houdt van vuilbekkerij | Koken

  2. Pingback: Het kookboek van 2012 – Jasmijn kiest voor werelds eten | Koken

  3. Angélique Schmeinck

    Dag Edith,
    Geweldig te lezen dat je ook zo enthousiast bent over Smaakvrienden Fruit! In deze editie is bij elke fruitsoort een gerecht opgenomen met receptuur. Tijdens de ontwikkeling was ik zelf enorm verheugd over de vele hartige vrienden van fruit. Veel meer dan ik ooit had gedacht. Het was een heerlijk jaar proeven en experimenteren. Geniet van alle fruitvrienden.
    Culinaire groet, Angélique

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>