Gratis kookboek bij Gall & Gall

Woensdag = wijn-spijsdag (uitleg).

Handig hoor, die woensdagse uitwisseling tussen wijn.blog.nl en koken.blog.nl. Ik had het helemaal gemist dat je bij Gall&Gall kunt sparen voor een gratis kookboek. Mariëlla pikte het bericht gelukkig wel op, en zo kan ik het ook melden.

Bij iedere aankoop in een Gall & Gall-winkel krijg je een spaarpunt. En bij inlevering van een volle spaarkaart krijg je het kookboek gratis.
 

Het kookbboek heet Elke dag weekend en bevat 37 recepten. Ook staan er wijnweetjes, variatietips en 5 tips voor cocktails in het boek. Mariëlla meldt nog: ”Het bijzondere van het kookboek is dat er bij ieder recept drie wijnsuggesties worden gegeven in de categoriën ‘altijd goed’, ‘klassiek’ en ‘avontuurlijk’.”.

De actie loopt van 27 juni t/m 28 augustus a.s.  Meer informatie op de site van Gall & Gall.

Waarom dit blogjel? Iedere woensdag leg ik een link met een bericht op wijn.blog.nl, en Mariëlla doet daar hetzelfde met een bericht dat eerder op koken.blog.nl verscheen. Lees ook de andere berichten in deze rubriek Wijn erbij.

Lees ook:Nieuwe webwijnengids in aantocht
Lees ook:Perzik ontvellen
Lees ook:Wijn erbij
Lees ook:Gevonden chocoladedrank
Lees ook:#Hertenjamsessie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>