Buiten eten

Buiten eten, daar kan ik maar geen genoeg van krijgen. En laat ik dan nu het geluk hebben dat er een nieuw kookboek verschenen is met die titel! En daardoor hoop ik nu dat de zomer tot december duurt, zoveel leuke recepten komen er op mijn ‘nog-uit-te-proberen’-lijstje bij!

In Buiten eten laat de Duitse Rose Marie Donhauser zien dat buiten alles mogelijk is. 
 

Al kan je al die lekkere gerechten natuurlijk ook voor binnen maken.

4 Thema’s
In het hoofdstuk Eindelijk zomer staan allemaal heerlijke frisse zomerse gerechten, veel met groenten en fruit van het seizoen. Daarna volgende de Tuinfeesten met recepten voor taarten, salades en lekkere hapjes om te delen. Het hoofdstuk Picknick laat zien welke gerechten je makkelijk mee kunt nemen en natuurlijk ontbreekt ook een hoofdstuk Barbecuën niet.

Buiten eten is fris vormgegeven met prachtige foto’s van feestjes buiten. Je krijgt er zin van om het kookboek in te duiken. Handig bij de recepten zijn de tips om te variëren en de extra aanwijzingen. Eens kijken wanneer ik een tuinfeestje kan geven…

boek: Buiten eten van Rose Marie Donhauser (uitgeverij Karakter, isbn: 9789061129202) – probeer dit recept als voorproefje
- hier te koop

Lees ook:Courgettesalade met perzik
Lees ook:Het boek voor de Chocoholic
Lees ook:Het BBQ boek
Lees ook:Kookkaravaan
Lees ook:Sneeuwvlokken & Haardvuur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>