Culinaire kalender 2011

Het is toch eigenlijk van de zotte. Het is nu augustus en ik ‘moet’ iets promoten dat bij uitstek bij december past. Nee, geen pepernoten of kruidnoten (al zullen die binnenkort ook wel in de winkel liggen), maar een scheurkalender. De culinaire kalender editie 2011 welteverstaan, van Onno Kleyn en Karin Luiten. De kalender die vaak al uitverkocht is voordat je ook maar op het idee bent gekomen om een scheurkalender voor het komende jaar te kopen, die ja!

En toch doe ik er aan mee.
Tja, ik wil niet achteraf van jullie het verwijt krijgen dat je ervan te laat wist. De culinaire kalender ligt nu dus al in de winkels.

En wat krijg je?
Zoals je gewend bent van de culinaire kalender: ieder dag een weetje, recept (zoals deze heerlijke salade), citaat of iets anders lekkers, vaak in een thema die 3 of 4 dagen bestrijkt. Twee jaar geleden, bij de eerste samenwerking, was het nog een sport om uit te zoeken wie welk stukje heeft geschreven. Vaak te herkennen aan schrijfstijl en stokpaardjes, maar nu toch alleen door opmerkingen in de tekst. Zoals over dat je mensen moet kennen die een huis in Frankrijk kopen om er ook veel lol van te kunnen hebben. Dat is duidelijk geschreven door Karin, weten de fans van Onno.

Kopen dus! Echt, nu al, in augustus, maar dan wel ingepakt laten liggen tot de decembermaand.

boek: Culinaire kalender – Onno Kleyn & Karin Luiten – Van Dishoeck – isbn: 9789047515357 — ook te koop bij bruna
Meer leuke culinaire boeken vind je in de rubriek Kookboeken.

Lees ook:Culinaire (scheur)kalender
Lees ook:Wees er snel bij: Culinaire kalender 2014
Lees ook:De Culinaire kalender 2010
Lees ook:Recept salade met nectarine, parmaham en munt
Lees ook:Recept aardappel-gehaktschotel

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Culinaire kalender 2011

  1. Robin

    Dan zullen de pepernoten binnenkort ook vast weer in de winkels liggen. ;-)

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Recept salade met nectarine, parmaham en munt | Koken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>