Webshop voor Sergio Herman

Kennismaken met de favoriete producten en tools van Sergio Herman kan vanaf vandaag. De kok-eigenaar van het drie-sterrenrestaurant Oud Sluis heeft vandaag zijn webwinkel geopend. Het is de bedoeling dat deze uitgroeit tot een podium voor ontwerpers en kunstenaars waar Herman mee samenwerkt.

 

Het is je vast niet onbekend dat Sergio Herman zich graag laat inspriren door kunstenaars. Daarom zal zijn webshop ook breed worden ingevuld. Niet alleen zijn favoriete wijnen, champagnes en olie- & azijnsoorten, maar ook lederen placemats en chocolat bars kan je er kopen. En onmisbaar keukengerei die hij in zijn Oud Sluis gebruikt, zoals de esdoornhouten snijplanken van Dethon en het keukenpincet van Wüsthoff, zijn via de webshop te bestellen. Ook de door Sergio Herman zelf ontworpen koksbuis van Le Nouveau Chef is te koop.

Veel van de producten in de webshop zijn exclusief voor of door Sergio Herman ontwikkeld. Sergio Herman: “Samen met Pieter Stockmans heb ik speciaal voor de shop een servies ontworpen. Mijn favoriete mesje van de Duitse messengoeroe Robert Herder komt met een gravure van mijn eigen logo en een handgemaakte lederen etui. Ook heb ik samen met het Vlaamse Myshirt een serie van limited edition t-shirts bedacht waarbij smaak centraal staat. Ze zijn supercool; ik draag ze onder mijn koksbuis of op een spijkerbroek.”. En hij belooft: “In de toekomst komen er veel meer van dit soort unieke samenwerkingen.”.

Gesigneerd
En bestel je één van zijn eigen kookboeken, dan kan je deze laten signeren. Alle producten worden verpakt in wit papier en een wit lint met het Sergio-logo. De items worden bovendien geheel in Sergio-stijl verstuurd in een envelop van zwart bubbeltjesplastic.

De webwinkel vind je hier: sergiohermanshop

Lees ook:Sergio trilogie
Lees ook:Gault Millau: Sergio Herman bereikt perfectie
Lees ook:Interview over nieuwste kookboek van Sergio Herman
Lees ook:Geen derde restaurant met drie Michelinsterren voor Nederland
Lees ook:Topchef vervolg Wie is de Chef?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>