Bestelvers: eerste landelijke webwinkel voor verse groente en fruit

Eindelijk kan het: verse groenten of fruit bestellen en deze door heel Nederland laten bezorgen. Het is de aspergeteler Corné Ooms die met zijn internetwinkel Bestelvers binnen 24 uur groenten en fruit direct van de boer aan de consument of ondernemer gaat leveren. Het is vooral de bedoeling om streekproducten landelijk beschikbaar te maken en om biologische producten door heel Nederland te leveren.

Assortiment
In het assortiment zitten zo’n 300 producten. Van de gangbare groenten en fruit tot aan wat moeilijk verkrijgbare producten zoals de framboos-aardbei, witte en zwarte truffels en bijvoorbeeld het streekproduct de Westlandse druif. In de toekomst zal het assortiment uitgebreid gaan worden met zuivel en vlees.

Speciale verpakkingen
Corné Ooms leerde dat er veel vraag naar deze service is, met name vanuit de horeca. Hij gebruikt speciale verpakkingen waarin de groenten en het fruit vers blijven als ze door een speciale bezorgdienst of TNT-post vervoerd worden.

Lees ook:Hoeveel voedsel gooi jij eigenlijk weg?
Lees ook:Meer aandacht voor eerlijke producten in de supermarkt
Lees ook:de Lindenhoff nu ook op vrijdag open
Lees ook:Truffel, een delicate en kostbare zwam
Lees ook:Dat koop je bij de Turk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>