Nieuwe website De Librije

Driesterrenrestaurant De Librije heeft sinds vandaag een nieuwe website. En net zoals het restaurant culinair aan de top staat, is ook de website een van hoog niveau. Op de site kan je online sfeer opsnuiven dankzij de vele foto's van het restaurant, haar gerechten en ingrediënten. Ook kan je je smaakpappillen alvast prikkelen door een kijkje op de menu- en wijnkaart te nemen.

Daarbij is er veel aandacht voor de werkwijze van De Librije, die haar eigenaars Jonnie en Thérèse Boer beschrijven met de woorden 'puur' en 'passie'. Maar ook een paar filmpjes en audio-fragmenten zijn hierover te bekijken en te beluisteren. Erg mooi is ook de digitale persmap waarin je tal van artikelen die in de geschreven pers over dit toprestaurant zijn verschenen kunt nalezen. Tot slot kan je info vinden over het Librije Hotel, het Librije zusje en het nieuwe Librije atelier (voor workshops). Alleen de Librije winkel is nog niet in de site geïntegreerd.

Lees ook:Librije-tv Pure Passie start 29 juli
Lees ook:TV-serie Jonnie en Therese Boer Pure Passie start vanavond
Lees ook:Gaultmillau: Mario Ridder chef van het jaar
Lees ook:Het puurste restaurant is … De Gulle Waard
Lees ook:Recept pasta met tomatensaus

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe website De Librije

 1. Marloes

  Ik weet niet welke website Edith bekeken heeft, maar op de nieuwe website van De Librije zijn zeker wel de winkel en ook theaterrestaurant Koperen Keesen cateringconcept Food on Tour opgenomen , kijk maar naar de geel-groene balk onderin het scherm…

    /   Reply  / 
 2. Edith Dourleijn

  Marloes, ik bedoelde daarmee dat een nieuwe pagina, met een heel andere layout, geopend wordt als je op de winkel, maar ook op het cateringbedrijf en Koperen Kees, klikt. En dat is best jammer, zeker omdat het persbericht dat de makers van de site een aantal maanden geleden uitgaven berichtte dat juist de webwinkel een belangrijke rol in de site ging spelen. En dat is vooralsnog nog niet gebeurd…

    /   Reply  / 
 3. jonnie

  komt eraan we werken als paarden

  de groentes

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>