Video: haute cuisine in New Yorkse metro

Twaalf New Yorkers werden in 2011 verrast met een zesgangendiner. Niet in een restaurant, maar tijdens een ritje in de L-lijn, onder de grond! De NYC Dining Car, zoals het initiatief heet, is bedacht door a razor, a shiny knife: een bedrijf dat educatieve, sociale en theatrale culinaire evenementen organiseert.  Een daarvan was dit leuke pop-up restaurant!

 

Lees ook:Video: kateromelet met zalm
Lees ook:Video: Kerstservet vouwen
Lees ook:Video: Heston Blumenthal’s perfecte steak
Lees ook:Video: stop-motion cooking
Lees ook:Video: spaghetti-oogst in 1957

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>