Video: food around the world

Een zes weken durende wereldreis in 1 minuut. Wel een heel erg lekkere minuut, want Rick Mereki, Andrew Lees en Tim White legde alles vast wat ze in hun mond stopte. Het resultaat: een vlot geknipt, leuk dondernamiddagfilmpje.  Move, eat, learn is een initiatief van STA Travel.

Lees ook:Video: kerststol maken
Lees ook:Video: knapperig, vers brood uit de oven
Lees ook:Video: haute cuisine in New Yorkse metro
Lees ook:Video: Kerstservet vouwen
Lees ook:Video: Heston Blumenthal’s perfecte steak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>