Video: salade met kool, munt en grapefruit

Het is LENTE! Tijd dus voor een lekker lente-recept met kool, munt en grapefruit. Makkelijk, fris en kleurrijk. Het filmpje is gemaakt door Kitchen Vignettes, een van mijn favoriete culinaire blogs. Ik poste eerder al het recept voor brood van ze. Deze salade is ook heel makkelijk te maken in de tuin en zo mee te nemen naar een picknick of naar het strand. Laat die zon maar komen!

 

Lees ook:Video: knapperig, vers brood uit de oven
Lees ook:Video: kateromelet met zalm
Lees ook:Video: stop-motion guacamole
Lees ook:Video: Kerstservet vouwen
Lees ook:Video: Heston Blumenthal’s perfecte steak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>