Video: the future of food

Ik heb meerdere malen al mijn tekst verwijderd en opnieuw geschreven toen ik achter mijn laptop zat om een intro voor deze dondernamiddagvideo te typen. Uitkomst is dat dit filmpje zich moeilijk laat omschrijven. We blijven bij Philips, waar ik vorige week ook een post over schreef. Hun afdeling Design, en dan vooral de sectie Food, creëert bijzondere concepten, maar denkt ook na over de toekomst. En dat is wat we in dit filmpje zien: de toekomst van onze consumptie volgens Philips.

Lees ook:Video: Sci Fi-servies van Philips
Lees ook:Video: food design
Lees ook:Video: stop-motion cooking
Lees ook:Video: making of fashion food II
Lees ook:Video: salade met kool, munt en grapefruit

1 Reacties // Reageer

One thought on “Video: the future of food

  1. Norbert Mergen

    Met permissie, dit is wel een beetje oud nieuws. Het was een designproject dat al lang is beëindigd. Inmiddels heeft TNO een heuse food printer op de markt gebracht en in Canada is de Urban Cultivator op de markt gebracht.
    Maar aan de andere kant: vijf jaar later blijft het intrigerend en sommige dingen zijn dus min of meer werkelijkheid.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>