Video: Sci Fi-servies van Philips

Eten doe je met je zintuigen. Je mond, je neus, je ogen… Een mooi servies is ontzettend belangrijk, want een heerlijk gerecht smaakt toch minder als het wordt geserveerd op een bord met krassen en vegen. Of op een kapot bord. Philips weet dit ook. Maar Philips komt dan niet met een nieuwe lijn van keramiek. Nee, Philips gaat onder de vlag van Philips Design Food aan de slag met wereldchef Juan Mari Arzak om een interactief servies te ontwerpen. Uitkomst: borden die je zintuigen stimuleren door middel van licht, geluid, vibratie en zelfs golven van elektriciteit. Nieuwsgierig? Bekijk snel deze prachtige dondernamiddagvideo. 

Lees ook:Video: the future of food
Lees ook:Luscious Food Cravings / DDW13
Lees ook:Servies van … gras?
Lees ook:De koekenbakkers [lekker adresje]
Lees ook:Video: food design

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Video: Sci Fi-servies van Philips

  1. Pingback: Video: the future of food | Koken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>