Video: stop-motion guacamole

Ik biechtte al eerder hier op Koken.blog.nl op dat ik er naar kan blijven kijken: stop-motion. Niet alleen omdat het vaak zo lekker freubelig overkomt, maar ook door de bewondering die ik heb voor de makers van dit soort filmpjes. Na de spaghetti met tomatensaus is het nu tijd voor guacamole! 

 

 

Lees ook:Video: stop-motion cooking
Lees ook:Video: spaghetti-oogst in 1957
Lees ook:Video: hoe slijp je een mes?
Lees ook:Video: kateromelet met zalm
Lees ook:Video: Kerstservet vouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>