Rubriek: De testkeuken

Producten worden getest of geproefd, net wat van toepassing is…

Kerntemperatuurmeter [de testkeuken]

Iedere vrijdag test ik een product uit in mijn Testkeuken. Vandaag vertel ik je wat meer over mijn favoriete keukengerei; de kerntemperatuurmeter. Het jaagt veel mensen angst aan, het braden van een groot stuk vlees in de oven. Voor ik een kerntemperatuurmeter had, deed ik het ook zelden. Maar nu is het een van mijn favoriete

Lees verder...

Circulon pannen [de testkeuken]

Iedere vrijdag test ik een product uit in mijn Testkeuken. Vandaag zijn het pannen van het merk Circulon. Goede pannen, je kan niet zonder in de keuken. Daarom vond ik het extra leuk om eens kennis te maken met een voor mij nieuwe pan. En dat is niet zo gek, Circulon is een merk dat nu

Lees verder...

Just nuts [de testkeuken]

Een nieuw jaar, een nieuwe rubriek op koken.blog.nl. Iedere vrijdag test ik een product uit. Vandaag zijn het noten. Je ziet het steeds meer; kleinschalige initiatieven die op verantwoorde manier lekkere producten op de markt brengen. En nu is er ook Just nuts. Kleine pakketjes met 2 zakjes.

Lees verder...

Plukfruit [de testkeuken]

Een nieuw jaar, een nieuwe rubriek op koken.blog.nl. Iedere vrijdag test ik een product uit. Vandaag bespreek ik plukfruit. Huh? Plukfruit? Is niet bijna ieder fruit plukfruit, hoor ik je vragen? Goed, ik zal verder vertellen. Er staat boven: “Het enige snoepje van echt”, van plukfruit dus. Dat maakte mij wel nieuwsgierig.

Lees verder...

Knoflooksnijder [de testkeuken]

Een nieuw jaar, een nieuwe rubriek op koken.blog.nl. Iedere vrijdag test ik een product uit. Vandaag bespreek ik een nieuw soort knoflooksnijder. In veel recepten staat dat je knoflook moet fijn hakken. Daar kan je een knijper voor gebruiken, of een mes. Bij mij ligt de knijper ongebruikt in de la, omdat ik altijd mijn mes gebruik.

Lees verder...

Koken op hout [de testkeuken]

Een nieuw jaar, een nieuwe rubriek op koken.blog.nl. Iedere vrijdag test ik een product uit. Vandaag bespreek ik een houten plank waarop je kunt koken. Koken op hout, klinkt het gek? Is het misschien ook wel een beetje. Maar het kan zeker, en je keuken gaat er fantastisch door ruiken en je eten krijgt er een

Lees verder...

Kauwgum zonder … [de testkeuken]

Een nieuw jaar, een nieuwe rubriek op koken.blog.nl. Iedere vrijdag test ik een product uit. We bijten de spits af met kauwgum. Peppersmith is een geheel natuurlijke kauwgum, zonder de rare kleur-, geur- en smaakstoffen met onmogelijke namen die industriële fabrikanten in hun kauwgom stoppen. Ook wordt Peppersmith niet gemaakt van materiaal waar ook basketballen

Lees verder...