Testkeuken: BitesWeLove

Elke keer sta ik weer te twijfelen in de supermarkt. Want naast een frisse appel en romige banaan bijt ik ook graag in iets anders tussen de boterham een de warme hap door. Maar bijna alle repen zitten bomvol suiker en vooral bomvol calorieën. Beetje jammer. Maar gisteren viel er bij de koken.blog-redactie iets nieuws op de mat: BitesWeLove. Kleine zakjes vol lekkers, handig om mee te nemen in je tas naar werk of school.

Pure, Power of Pleasure?

BitesWeLove is nieuw. Ze maken bites van noten, gedroogd fruit en superfoods. Tussendoortjes dus, bedoeld voor de kleine trek. Ze zijn onderverdeeld in drie profielen: Pure, Power en Pleasure. Afhankelijk van of je gezonde, functionele of lekkere trek hebt. Nadat je een profiel hebt gekozen op de website, krijg je iedere week een doosje met vier bites op de mat. Handig, dan hoef je er zelf de deur niet voor uit. Er zijn op dit moment in totaal meer dan veertig verschillende combinaties, dus dat blijft wel even een verrassing.

In mijn proefverpakking zaten:
18. Love this bounty: Een Bounty is zo jaren 90. Deze bite geeft je óók de combinatie van kokos en chocolade, maar dan met een hazelnootbonus. Perfect als je echt trek hebt, want zowel de hazelnoten als de kokos geeft je langer een voldaan gevoel.
22. Pepita P: Dit is een bite die barst van de eiwitten. Veel mensen krijgen ongemerkt te weinig eiwitten binnen, en dan is deze mix wel een heel fijne manier om dat een beetje op te krikken. Zowel kikkererwten als edamame en pompoenpitten zitten vol eiwit. Ze bakken met een beetje zout levert deze hartige bite op, die je goed kunt eten na het sporten. Of gewoon op de bank met een borrel natuurlijk.
28. Pecan Pie: Oh wow, die combinatie van karamel en pecans: niet voor niets een Amerikaanse klassieker. De smaken van een stukje goddelijke Pecan Pie, zonder de bom van calorieën die daar zo’n beetje altijd mee gepaard gaat.
30. Go Choco Pumpkin: Deze pompoenpitten zijn bedekt met een heel dun laagje chocolade. Pompoenpitten zijn heel rijk aan ijzer en magnesium, en zorgen voor een verzadigd gevoel. Samen met de goji’s die een heleboel vitaminen bevatten is dit een echte powerbite.

De favoriet? Zonder twijfel de Pecan Pie, voor de zoete trek. Voor de hartige trek is de Pepita P een heerlijke snack.

 

 

Lees ook:In de Testkeuken: De nieuwe Tony’s
Lees ook:Testkeuken: Tony Chocolonely Limited Editions
Lees ook:Een app voor de beste restauranthap
Lees ook:Sinterklaas recept: maak je eigen chocoladeletter
Lees ook:We eten meer gezonde snacks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>