Reizende sterren (29/31 jan) en TREK

Terwijl het in ons land eindelijk wat kouder begint te worden en we eindelijk de stamppotten en rookworst weer kunnen serveren, komen in ons postvak alweer de eerste berichten binnen over de zomer. Een van Nederlands’ grootste foodtruckfestivals maakt hun ideeën voor dit jaar bekend. Daar worden we blij van! En die plannen delen we natuurlijk graag met jou. Dan heb je alvast een leuk vooruitzicht om naar uit te kijken. Maar ook deze winter komt er nog een leuk foodtruckfestival aan. Pakje agenda en lees snel verder!

Reizende Sterren Festival – 29/31 januari
Van vrijdag 29 tot en met zondag 31 januari vindt op De Pier in Scheveningen het eerste Reizende Sterren Festival plaats. Dit driedaagse evenement tovert De Pier om tot een indoor foodtruckfestival met naast eten en drinken ook uitgebreid aandacht voor kunst en muziek. Monica Abdoel, mede-initiatiefnemer, eigenaresse van Reizende Sterren en bedenker van de gelijknamige Streetfood & Festival App: “Het Reizende Sterren Festival biedt bezoekers food, art en music in een eclectische stijl, modern en eigenzinnig. Dit concept past uitstekend bij zo’n unieke en karakteristieke plek als De Pier. Zo veranderen we het benedendek, ofwel de Foodboulevard van De Pier, aangevuld met 15 foodtrucks, diverse acts, activiteiten én lifestyle brands, voor het eerst in een urban festivalterrein en daar zijn we samen met het team van De Pier heel trots op!” Het Reizende Sterren Festival wordt op 29 januari afgetrapt met Brandstof XL: een grootse vrijdagmiddagborrel om het weekend mee in te luiden. Van vrijdag tot en met zondag kan men eten, drinken, shoppen, beleven en genieten en vinden er tal van (kids)activiteiten plaats.

Voor meer informatie en het programma zie www.pierscheveningen.com en www.reizendesterren.org

Derde seizoen Food Truck Festival TREK
Blij, blij, blij! Want Eindhoven is dit jaar nieuwkomer in de rij van steden die TREK gaat aandoen. En laat dat nu net mijn hometown zijn. Na het overweldigende succes van vorig jaar, met ruim 260.000 bezoekers in acht steden, gaat Food Truck Festival TREK ook dit jaar de stadsparken van Nederland weer omtoveren tot grote openluchtrestaurants. In het derde seizoen van het populaire foodfestival doet de organisatie maar liefst negen steden aan. De mobiele keukens staan in 2016 wederom in de stadsparken in Rotterdam, Utrecht, Enschede, Maastricht, Nijmegen, ‘s-Hertogenbosch, Amsterdam en Den Haag. Eindhoven is voor dit jaar aan de rij toegevoegd. De officiële opening van het food truck seizoen en de aftrap van de landelijke tour vindt plaats tijdens het Hemelvaartweekend in het Vroesenpark in Rotterdam. Tijdens het festival worden eten, drinken en live muziek gecombineerd met kleinkunst & theater, waarbij TREK voornamelijk een podium biedt aan getalenteerde opkomende muzikanten en kleinkunstenaars. Het festival, dat onder leiding staat van de ‘BurgeRmeester van TREK’, is gratis toegankelijk en voor alle leeftijden.

Voor meer informatie zie www.festival-trek.nl en noteer onderstaande data alvast in je lente/zomer-agenda!

 

Lees ook:Reizende Sterren Streetfood App
Lees ook:CHEF!
Lees ook:Food 4 You
Lees ook:Fabulous Food Festival 2011
Lees ook:Street Food Festival Den Haag 12-13-14 december

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>