Smaakkaravaan

Nog niets te doen dit weekend? Op naar Tilburg dan! Wegens het succes van vorig jaar wordt dit jaar de tweede editie van Smaak Karavaan georganiseerd. Vanaf vandaag tm zondag slaan een bonte verzameling van mobiele keukens hun kamp op in de Spoorzone, en staan dan garant voor een groot ludiek eetavontuur.

Bakbrommers, stomende campers, gezonde vreetschuren op wielen, rollende BBQ’s, keukenprinsen en -prinsessen on wheels, samen vormen zij dan het grootste openluchtrestaurant van Tilburg. Van kreeft tot varken aan het spit, van groot exotische gehaktbal tot sweet cupcake, lekker eten dus. Culinaire hoogstandjes vergezeld door een grote dosis vermaak, jongleurs, obers op wielen, muzikanten, toneel en dans, kortom een echt feestje. Iedereen is welkom, van bourgondiër tot levensgenieter, de Smaak Karavaan is gratis toegankelijk.

Smaakkaravaan

Waar: Spoorzone, Tilburg
Facebook: http://facebook.com/smaakkaravaan

Openingstijden

Vrijdag 18 september: 17:00 – 01:00
Zaterdag 19 september: 13:00 – 01:00
Zondag 20 september: 13:00 – 23:00

Lees ook:Eeterij op Wielen
Lees ook:CHEF!
Lees ook:Wieringer Preuvenemint
Lees ook:Foodfestivals zomeragenda
Lees ook:Culi-events Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>