Sergio’s Foodfest

Pak je agenda. En een rode pen. Sla je agenda open op 7 september. En schrap alles uit die dag wat erin staat. Op 7 september moet je namelijk naar Cadzand. Cadzand? Da’s een heel klein dorpje aan de Zeeuws-Vlaamse kust. Maar een bijzonder dorpje, want daar is in het standhotel Pure C van Sergio Herman gevestigd. Daarom heb je er vast wel eens van gehoord.

Goed. Op naar Cadzand dus. Want Syrco Bakker en de stichting Inspired Events hebben een foodfestival georganiseerd dat op 7 september zal worden opgezet bij het Strandhotel in de duinen van Cadzand. De (Zeeuws) Vlaamse foodregio zal in de spotlights worden gezet met de enthousiaste ondersteuning van Sergio Herman’s netwerk. En dat is er niet zomaar een. Tijdens Foodfest draait het niet alleen om het proeven van eerlijk en ambachtelijk eten, maar komt een keur aan vrienden, collega’s en kennissen op zijn uitnodiging ook hun verhaal delen over hun relatie met eten en ambacht. Zij ontvangen kwekers, leveranciers en vrienden, zoals de Vlaamse tv-chef Sophie Dumont, mijn Henk Schiffmacher en Ellemieke zal haar shakes gaan maken en haar boek presenteren. Iedereen is gratis (!) welkom om te komen proeven en kan tussen 12:00 en 23:00 uur komen genieten van de lekkere producten en gerechten. Tijdens FoodFest zal om 13:30 uur bovendien ‘het eerste’ mandje platte Zeeuwse oesters in ontvangst worden genomen door Sergio. Kortom: een Zeeuws foodfest dat je niet mag missen!

 
Het 1ste jaarlijkse FoodFest event op het strand!
Maandag 7 september 2015 van 12.00-23.00
Locatie: Cadzand-Bad
Georganiseerd door: Inspired Events.
Gratis toegang
Check de Facebook pagina voor actueel nieuws!

Lees ook:Oproep: Help Pierre Wind met koken!
Lees ook:Antwerpen proeft
Lees ook:Kunsthal kookt wederom in 2008
Lees ook:Smaakparade 2009
Lees ook:Webshop voor Sergio Herman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>