400 gratis gevulde picknickmanden

Woon je in of in de buurt van Utrecht? Ga dan om 11 uur morgenochtend naar By the Grape Winery om een van de 400 gratis gevulde picknickmanden te bemachtigen.
Sublime FM en By the Grape zijn een samenwerking aangegaan die resulteert in een fantastisch nieuw project: Sublime Grapes. Als je een mooie fles wijn ontkurkt komen niet alleen de tonen vrij van rijping, hout, grond en zon maar ook eindeloze verbazingwekkende verhalen. Deze verhalen verdienen het gehoord te worden. Iedere zondagavond tussen 21.00 uur en 22.00 uur ontkurken Derrick, Bas en Erik een nieuw verhaal en ontdekken een nieuwe wijn. Wil jij ook meegenieten? Bestel de Sublime Grapes wijnbox via sublimegrapes.nl, schenk iedere week in en geniet van de smaak en de woorden die bij de wijn horen.
De allereerste uitzending, zondag 9 juni a.s. zal vooraf worden gegaan door een ludieke weggeef- en picknickactie in Utrecht. Via de Facebookpagina’s van By the Grape en Sublime Grapes zullen 50 picknickmanden gevuld met heerlijk duurzaam lekkers worden weggeven en vanaf 11 uur zondagochtend 9 juni nog eens 400 manden vanuit By the Grape winery in Utrecht.
Proost!

Lees ook:#Hertenjamsessie
Lees ook:Smakelijke televisie
Lees ook:Hoe zou een gebouw smaken?
Lees ook:Streekweken
Lees ook:De smaak van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>