#Hertenjamsessie

Woensdag = wijn-spijsdag (uitleg).

Bij een jamsessie denk ik aan lekker experimenteren met jam. Wikipedia daarentegen beschrijft jamsessie als “een min of meer spontane, onvoorbereide vorm van muzikaal samenspel”. En ik neem aan dat dat samenspel hier bedoelt wordt in de #hertenjamsessie, waarover ik las op wijn.blog.nl.

En dat blijkt bij het lezen van het bericht. En omdat ik erg benieuwd ben, maak ik er hier ook gewoon reclame voor!
 

Op maandag 27 juni gaan Mariëlla Beukers (van wijn.blog!) en Edwin Peek van Delicatessenwinkel Peek & van Beurden met iedereen die wil een spannende proeverij doen. Ze gaan hertenvleeswaren combineren met wijn, bier en misschien ook wel whisky!

“Sinds kort importeert Edwin de van 100% wild hert gemaakte vleeswaren van Great Glen Game. De salami’s, chorizo’s en andere producten zijn te koop in zijn winkel in Utrecht, bij Gransjean in Den Haag en Life’s Delicious in Apeldoorn. Maar wat drink je bij deze pittige en bijzondere vleeswaren? Ervaar het zelf en kom meeproeven op maandag 27 juni a.s. op de allereerste #hertenjamsessie. De tamtam gaat vooral via Twitter en andere social media!”

Ik zal er bij zijn, kom jij ook? Meer info vind je op Wijnkronieken, de andere blog van Mariëlla.

27 juni – #hertenjamsessie - Utrecht

Lees ook:Gratis kookboek bij Gall & Gall
Lees ook:Nieuwe webwijnengids in aantocht
Lees ook:Wijn erbij
Lees ook:400 gratis gevulde picknickmanden
Lees ook:Perzik ontvellen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>