Na drie succesvolle edities ben ik blij dat De Kunsthal ook dit jaar weer De KunsthalKOOKT organiseert. Dit evenement staat helemaal in het teken van de echte, lekkerste en bijzonderste smaken. Alles wat vers, seizoens- en streekgebonden is wordt verzameld in dit museum. Het doel is om tijdens de KunsthalKOOKT de grootste steekproductenmarkt van Nederland te organiseren.
Het is een topevenement dat een beetje liefhebber van lekker eten niet mag missen!
Dat is dan mijn bescheiden mening.
Tijdens de KunsthalKOOKT kan je kennismaken met ambachtelijke, kleinschalige producenten en hun producten. Maar buiten de hal zijn er ook andere exposities, workshops en lezingen van bekende koks. Met de KunsthalKOOKT gaat de Week van de Smaak 2010 knallend van start.
Nieuw: exotisch Rotterdam
Nieuw in de vierde editie van de KunsthalKOOKT is het Wereldkeukenplein. Hier zullen de lekkerste streetfood die in Rotterdam te verkrijgen zijn te proevenn. De stad kent maar liefst 167 nationaliteiten!
9 – 12 september – Kunsthal kookt – Rotterdam, de Kunsthal
—
Lees ook:Kunsthal kookt wederom in 2008
Lees ook:Dit weekend: Kunsthal KOOKT 2008
Lees ook:Rotterdamse oogst
Lees ook:Eerste Nederlandse Terra Madre volgend weekend
Lees ook:Op culi-tour door Rotterdam
Pingback: Verkiezing Kookboek van het jaar 2010 | Koken
Pingback: Genomineerden Kookboek van het jaar 2010 | Koken
Pingback: Lekkers uit Hongarije [lekker adresje] | Koken