Kunsthal kookt wederom in 2008

In aankondigingen van andere culinaire evenementen die in september en oktober georganiseerd worden, repte ik er al over. De Kunsthal gaat weer koken. Het evenement KunsthalKOOKT heeft zeer terecht de ondertitel 'Festival voor de Echte Smaak' meegekregen en is een mooie afsluiter van de Week van de Smaak.

Tijdens de KunsthalKOOKT draait alles om eerlijke en mooie producten die geteeld worden met respect voor de seizoenen en vrij van chemische bestrijdingsmiddelen zijn. Centraal staat een grote markt waar allerlei waar van Nederlandse bodem geproefd en gekocht kunnen worden. Van (boeren)boter, kaas en eieren tot 'vergeten groenten' en inheemse fruitrassen.
Mijn ervaring in 2006 was dat iedereen het erg leuk vond om te vertellen over het product, zodat je tijdens het proeven veel kunt leren over wat je net in je mond hebt gestopt.
Dus houd één van de dagen in het laatste weekend van september vrij!

KunsthalKOOKT 2008, Kunsthal, Rotterdam.
Vrijdag 26 september: 10.00 – 20.00 uur
Zaterdag 27 september: 10.00 – 20.00 uur
Zondag 28 september: 10.00 – 17.00 uur 

Lees ook:Dit weekend: Kunsthal KOOKT 2008
Lees ook:De Kunsthal kookt
Lees ook:Culinaire Agenda
Lees ook:Smaakparade 2008
Lees ook:Het feest der vergeten groenten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>