Bakkerijdagen in de RAI

Ben je dol op ijsjes en gebak, dan kan je je hart ophalen tijdens de Bakkerij Dagen die vanaf zondag 2 maart in de RAI worden georganiseerd. Het is een beurs waar vakmensen uit de patisserie- en het broodwezen hun hart kunnen ophalen, maar ook wij consumenten kunnen er genieten. Zo worden er workshops gehouden en demonstraties gegeven, onder meer door het Nederlands Patisserie Team, Patissier Robèrt van Beckhoven en diverse onderwijsinstellingen. Op 2 maart zal er ook een speciale theatervoorstelling die met ijs te maken heeft worden opgevoerd.

Ook kan je de deelnemers aan de prestigieuze Dutch Pastry Award-wedstrijd in actie zien. Het thema waarmee zij aan de slag gaan is Cartoons en/of Stripfiguren, dus dat beloven spectaculaire meesterwerkjes te worden. Daarnaast wordt de titel ‘IJssalon van het jaar’ weer uitgereikt.

Bakkerij Dagen, zondag 2 maart, maandag 3 maart (10.00-19.00 uur) en dinsdag 4 maart (10.00-17.00 uur), RAI, Amsterdam, toegang E15,-

Lees ook:Zin in een gratis ijsje?
Lees ook:Recordpoging grootste picknick in Rotterdam (gratis!)
Lees ook:Het weekend van de Rollende Keukens
Lees ook:Help mee zoeken naar De Beste Groentekok van Nederland!
Lees ook:Ben jij de beste hobbykok van 2009?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>