smaakparade

Het weekend van 24 en 25 november staat volledig in het teken van smaak. Landgoed Rhederoord in de Steeg (bij Arnhem) biedt aan dit nieuwe evenement onderdak. Langs de culinaire route over het landgoed kan je allerlei producten uit binnen- en buitenland zien en proeven. En als je het koud krijgt, warm je je even bij één van de vuurplaatsen. Ook binnen is er het een en ander te doen.

Een proeverij van whiskey bijvoorbeeld. Ook strijden deze dagen de finalisten uit de voorrondes om de titel Hobbykok van het jaar 2007. En het koetshuis is die dagen het terrein voor de kleinsten onder ons en met broodjes bakken en leren proeven worden zij beziggehouden. Ambacht, biologisch, kwaliteit en aandacht voor streekproducten zijn de termen die dit culinaire evenement samenvatten.

Meer info krijg je op de site van de smaakparade.

Lees ook:Smaakparade komend weekend
Lees ook:Smaakparade 2009
Lees ook:Landgoedfair op Heerlijkheid Marienwaerdt
Lees ook:Leven op een landgoed
Lees ook:Ben jij de beste hobbykok van 2009?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>