Le Creuset nu ook in paars!

Je kent ze vast wel: die mooie stevige gietijzeren (en dus zware) braadpannen van Le Creuset, die levenslang meegaan. Dat merk viert nu al weer haar 85ste verjaardag. En ondanks haar hoge leeftijd gaat ze toch helemaal met haar tijd mee.

Er komt namelijk een nieuwe serie in de hippe modekleur van dit moment: paars! En als dat je favoriete kleur is, dan moet je snel wezen, deze kleur (eigenlijk cassis) pannen worden in een gelimiteerde oplage gemaakt.

Met de hand
En wist je trouwens dat een deel van het werk om zo’n pan te maken nog handwerk is? Voor iedere pan wordt apart een mal van zand (!) gemaakt. Hoe, dat vertelt het persbericht niet, ik zou het graag eens zien. En nog altijd in dezelfde fabriek waar het zo lang geleden allemaal begon. Met de hand wordt de gietijzeren pan uit de mal gehaald en gecontroleerd. En sinds 2001 heb je letterlijk levenslange garantie op de pannen van Le Creuset.

Ook het aardewerk van Le Creuset komt deze zomer (april-september) in het paars uit. Daarop geldt overigens een iets kortere garantie: 5 jaar.

Lees ook:Pannuh!
Lees ook:Circulon pannen [de testkeuken]
Lees ook:Nieuw assortiment van Le Creuset
Lees ook:Ik heb hele … gekleurde bloemkolen
Lees ook:Nieuwe keuken Koken.blog.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>