Zo maak je foodbloggers blij

Wat zijn het nou voor mensen, die foodbloggers? Ze staan graag in de keuken, houden ook allemaal van lekker eten en schrijven daar dan ook nog eens over in de hoop dat ze gelezen worden. Veel foodbloggers kennen elkaars blogs wel, maar hebben net als jij geen flauw idee wie daar nu precies achter zit. Want foto’s van gerechten willen ze best maken, maar vaak staan ze daar zelf niet op.

En dus is het extra leuk als je een uitnodiging krijgt om eens een paar foodbloggers te ontmoeten. Eerder zag ik al eens een paar bloggende culi’s in real life en dat was bijzonder leuk. Je kent elkaar tenslotte al een beetje en je hebt altijd wel een onderwerp om over te praten: eten en koken! En gisteravond kreeg ik de gelegenheid om weer wat nieuwe gezichten achter blogs te zien.

Nieuwe gezichten
Dat betekent dat een groot deel van de groep die ik eerder had leren kennen er (helaas) niet was, maar nu wel weer een flink aantal nieuwe gezichten leerde kennen. Zoals Ed uit zijn kitchen, kok Robin, Wendy aka Flavourites, Culimama, Paul uit Kralingen, Theo van de tijm en suikerbieten, Femke en Ivonne die excellent eten en Christan van Papa’s pasta en Nathalie wier blog ik nog niet kende. Oude bekenden waren (koken met) Karin en Gerrit Jan de eetschrijver. Ben ik nu nog iemand vergeten?

En de reden?
KitchenAid is 90 jaar en wilde dat met ons vieren. Niet dat we allemaal iedere dag met onze KitchenAid werken, volgens mij had niemand er 1. Nu ja, tot nu toe dan, want er werd een KitchenAid verloot en Ed was de gelukkige winnaar. En ik denk dat hij ‘m vaker zal gebruiken dan menig koper van het apparaat. Maar liefst 1 op de 3 bezitters heeft de machine alleen ter verfraaiing van de keuken, en gebruikt ‘m dus niet. Leerzaam was het ook om te horen dat KitchenAid de uitvinder van de … vaatwasser is. In de VS zijn ze groot met al hun keukenapparatuur, zoals ovens, koelkasten, fornuizen en vaatwassers dus.

Lees ook:Bakactie Pink Ribbon groot succes!
Lees ook:Foodbloggers koken met alcohol
Lees ook:Foodbloggers maken van Koninginnedag een culinair feest
Lees ook:Foodlog-event november: pompoen
Lees ook:De Testkeuken: Kitchenaid Artisan Staafmixer

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Zo maak je foodbloggers blij

 1. Eetschrijver

  Volgens mij ben je Monique vergeten. Haar URL weet ik ook even niet meer. Die moet ze hier zelf maar even neerzetten, dan kan ik er gaan kijken. :-)

    /   Reply  / 
 2. Eetschrijver

  Oeps. Monique stond er wel bij. Van Culimama dus, ja.

    /   Reply  / 
 3. Pingback: KitchenAid - Koken - Koken.Blogo.nl

 4. Tanja

  Jammer dat ik dit heb gemist. Al was het alleen al om enkele bloggers te treffen. Die KitchenAid zou best goed aan mij besteed zijn. Helaas pindakaas dus!

    /   Reply  / 
 5. Edith Dourleijn

  Tja, ik miste nog wel een paar (van mijn favoriete) bloggers. Gelukkig hadden wij elkaar pas nog ontmoet, al was het leuker geweest om even wat langer te kunnen praten zoals bij dit event mogelijk was geweest.

    /   Reply  / 
 6. Winny

  Tsja, ik kreeg ook een uitnodiging maar ja, ik ben vegetariër(eigen schuld)en met een blik op het menu heb ik hartelijk bedankt voor de uitnodiging. Wie weet komen we elkaar wel weer eens ergens anders tegen. Het leek mij in ieder geval een heel leuke avond. Toch jammer, al is het alleen maar om de collegabloggers te ontmoeten.

    /   Reply  / 
 7. Pingback: Cream of spinach and pea soup | Food

 8. Pingback: Home Garden Kitchen Improvements » Cool Design Kitchen Picture images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>