Even voorstellen: Jasmijn Bus

Jasmijn Bus (1976) is historica, cuisinier en organisator van culinaire en culturele projecten. Tien jaar lang was zij werkzaam als projectmanager van verschillende internationale culturele erfgoedprojecten. Daarna besloot ze dat het tijd was geworden om haar eigen projecten te starten. Sindsdien heeft koken ook een grotere rol in haar leven gekregen. Dagelijks geniet ze van de ontdekkingsreis door het culinaire landschap dat haar inspireert tot het ontwikkelen van mooie recepten en het organiseren van bijzondere evenementen die de saamhorigheid bevorderen. In koken kan zij haar organisatiekunsten kwijt. Want leiding geven, teamwork en passie voor het eindproduct komen niet alleen in het bedrijfsleven voor. Haar opleiding als cuisinier volgde ze bij de Academie voor Gastronomie, haar ervaring verrijkte ze met kookcursussen (o.a. Librije’s Atelier, Hotel Okura) en het meelopen in de keuken van sterrenchefs (De Burgemeester en Echoput). Met haar eigen kookschool Appeltje-Eitje besmet zij de toekomstige generatie met het ‘virus’ en het plezier van lekker en gezond eten. Op koken.blog.nl deelt zij haar culinaire passie en inspireert zij anderen om zelf in de keuken aan de slag te gaan.

Lees ook:even voorstellen: Denise Harskamp
Lees ook:Nieuwe website De Librije
Lees ook:Leren schrijven over eten en drinken
Lees ook:Glossy voor Jonnie en Therese Boer
Lees ook:sterrenrestaurant De Librije krijgt eigen soap

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Even voorstellen: Jasmijn Bus

 1. Rika

  Ik wil graag het recept van zondag 21 oktober maar ik kan het nergens vinden
  Groet Rika

    /   Reply  / 
 2. M.Hoegee Te Slaa

  Ook wij kunnen het recept niet vinden van de stoofschotel dus deze mevr. is niet de enige

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Stem op de nieuwe oranjesnack | Koken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>