Veranderingen op koken.blog

De oproep hebben jullie allemaal gezien. Ik zocht enthousiaste foodies om samen koken.blog.nl mee te vullen. Na bijna 5 jaar alleen de blog vol te hebben beschreven, vond ik het tijd voor een nieuwe wind. En die gaat waaien.

Er hebben zich een paar enthousiaste dames met veel kook- en schrijfervaring gemeld om regelmatig voor koken.blog.nl te schrijven. Samen willen we hier weer een bruisende plek van maken, vol inspiratie voor in je keuken en daar buiten.

Meer verklap ik niet. Maar je zult het vanzelf wel gaan merken!

Lees ook:Foodblogger gezocht!
Lees ook:Koken.blog.nl in top-5 van 50 beste kookblogs!
Lees ook:Terugblik III – het koken.blog-gerecht van 2012
Lees ook:Even voorstellen: Sabina Posthumus
Lees ook:Volg koken.blog.nl op twitter!

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Veranderingen op koken.blog

 1. Herna

  Ik ben benieuwd! Ik ben heel tevreden zoals het blog nu is maar ik begrijp waarom het gaat veranderen.
  Succes Herna.

    /   Reply  / 
 2. Edith Dourleijn Auteur

  Dank je Herna. Maar ik denk dat de dames voor lekker veel leven in de brouwerij zullen gaan zorgen en dat kan koken.blog wel gebruiken, vond ik!

    /   Reply  / 
 3. Herna

  Ik begrijp dat je kritisch bent over je blog maar er zit genoeg leven in de brouwerij hoor! Ik vind het steeds weer een verrassing wat je schrijft. Zit veel variatie in maar ik wacht met spanning de veranderingen aan!

    /   Reply  / 
  1. Edith Dourleijn Auteur

   Leuk om te horen .. eh .. lezen Herna. Maar ik verwacht dat de variatie alleen maar groter gaat worden. Ik ben overigens ook benieuwd hoe koken.blog.nl er de komende tijd uit gaat zien. ;-)
   Ik denk dat het je wel gaat bevallen. En stuur anders gerust een emailtje als dat niet zo is.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>