Koken in 2012

Het mag officieel niet meer, maar wat geeft het. Het is de eerste keer dat ik weer iets hier schrijf, dus daarvoor maken we gewoon een uitzondering! Allereerst wil ik jullie een lekker 2012 toewensen. Dat we maar mogen genieten van lekker eten, mooie kookboeken, recepten die nooit mis gaan en fijne culi-gadgets.. In de volgorde die je zelf het belangrijkste vind!

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik neem me al een paar jaar niets meer voor. Nouja, dat doe ik wel, maar gewoon wanneer dat in me opkomt, niet persé voor 1 januari. Grote kans dat ik het op 2 januari alweer vergeten ben, namelijk. Voor koken.blog.nl heb ik wel een voornemen. 

Lekker blijven bloggen!  

Nog meer dan het afgelopen jaar wil ik een berichtje schrijven als het mij uitkomt. Dus geen vaste rubrieken op vaste dagen meer, maar als ik iets moois tegenkom, dan schrijf ik erover. Natuurlijk zal dat nog vaak om kookboeken gaan (er staat nog een hele stapel klaar), maar ook mooie producten, lekkere adresjes, bijzondere nieuwtjes en fijne recepten krijgen een plaats.

Hulp
Wat ik de afgelopen jaren wel gemerkt heb, is dat het af en toe erg ‘eenzaam’ is. Ik schrijf alle berichten zelf, en tja, soms is de inspiratie of de puf even weg. Dan helpt het enorm als je weet voor wie je het doet. Maar jullie lezers zijn zo anoniem.. Ik vind het erg leuk als jullie reageren, dan weet ik dat ik gelezen wordt. Dus als jullie dat nu als jullie goede voornemen maken.. Ik weet zeker dat koken.blog.nl daar alleen maar leuker van wordt!
En denk je nu, maar ik heb heel veel leuke ideeën en zelfs wat tijd en zin om ook mee te schrijven. Stuur me dan een mailtje, dan kijken we naar wat mogelijk is!

Deze week houd ik me nog even rustig, maar vanaf volgende week ben ik er weer! Tot dan! (Maar laat intussen gerust je reactie achter, ik lees ze wel!)

-

Lees ook:Koken.blog-kookboeken top 4, nummer 2
Lees ook:Veranderingen op koken.blog
Lees ook:Koken.blog-kookboeken top 4
Lees ook:Koken.blog-kookboeken top 4, nummer 1
Lees ook:De winnaar is …

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Koken in 2012

 1. Herna

  Hier in Spanje mogen we tot 31 januari de beste wensen geven,dus…de allerbeste wensen voor 2012 met veel inspiratie en veel lekkere recepten!

    /   Reply  / 
 2. Mariane

  Je bent niet alleen!,!!! Lees je altijd, kijk iedere dag!
  Helaas ben ik zelf niet zo’n schrijfster, dus kan geen hulp bieden.
  Groetjes en voor jou ook een heel mooi 2012

    /   Reply  / 
  1. Edith Dourleijn Auteur

   Wat leuk dat je toch even de moeite hebt genomen om iets te schrijven, Mariane, dat doet me goed! En jij natuurlijk ook een tof 2012!

     /   Reply  / 
 3. Pingback: Koken in 2012 – deel II | Koken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>